Slagerij Ten Brink

Slagerij Ten Brink

​​​​​​​ Afbeelding Afbeelding

Op vakantie in Middelburg?
Dan wil je echt genieten!

Voor alle vakantie activiteiten op Walcheren in Zeeland hebben wij een bijpassend product. Een picknick tijdens het wandelen in de duinen, een barbecue op de camping of een verse, kant-en-klare maaltijd voor na het shoppen. Bij ons vindt je het allemaal, vers en van ambachtelijke kwaliteit!

Ook in horeca in het centrum van Middelburg zijn onze producten te vinden.

Is het weer tijd om naar huis te gaan? Vergeet niet onze streekproducten vanaf Walcheren mee te nemen als smakelijk & ambachtelijk souvenir!

Alles voor de barbecue »

Ambachtelijke snacks »

Verse maaltijden »

Zeeuwse streekproducten »

Vers kwaliteitsvlees »

Cadeautips »

Proef de passie en ambacht bij Slagerij Ten Brink

Of u nu gaat voor een Zeeuwse streekspecialiteitof een stukje kwaliteitsvlees. De Zeeuwse Slagerij Ten Brink heeft alles in huis om aan uw wensen te voldoen. Bent u op vakantie in Middelburg, of het schiereiland Walcheren aan het verkennen? Ambachtelijke Slagerij Ten Brink is het juiste adres voor Zeeuws rundvlees, Livar varkensvlees en Boerderijkip. Ook ons kalfsvlees en lamsvlees komt uit Zeeland. Kom gerust eens langs in onze slagerij in Middelburg, op het schiereiland Walcheren. Bestelt u liever online? Neem dan een kijkje in onze webshop, met een ruim assortiment aan vers en kwaliteitsvlees.