Slagerij Ten Brink

Slagerij Ten Brink

​​​​​​​ Afbeelding Afbeelding

Dé slagerij op Walcheren
Ambachtelijk genieten

In onze slagerij op Walcheren, gevestigd in het centrum van Middelburg vind je al onze heerlijke producten. Vanuit onze slagerij bedienen wij heel Walcheren. Dus woon je in deze regio of ben je hier op vakantie? Bespreek de wensen gerust met ons, dan zorgen wij dat het voor elkaar komt. 

Onze slagerij op Walcheren is telefonisch bereikbaar of via de digitale weg. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze slagerij op Walcheren aan de Damplein 12 in Middelburg. Wij voorzien jou heel graag van persoonlijk advies! Loop gerust eens bij ons binnen.

Alles voor de barbecue »

Ambachtelijke snacks »

Verse maaltijden »

Zeeuwse streekproducten »

Vers kwaliteitsvlees »

Cadeautips »

Proef de passie en ambacht bij Slagerij Ten Brink

Of u nu gaat voor een Zeeuwse streekspecialiteitof een stukje kwaliteitsvlees. De Zeeuwse Slagerij Ten Brink heeft alles in huis om aan uw wensen te voldoen. Bent u op vakantie in Middelburg, of het schiereiland Walcheren aan het verkennen? Ambachtelijke Slagerij Ten Brink is het juiste adres voor Zeeuws rundvlees, Livar varkensvlees en Boerderijkip. Ook ons kalfsvlees en lamsvlees komt uit Zeeland. Kom gerust eens langs in onze slagerij in Middelburg, op het schiereiland Walcheren. Bestelt u liever online? Neem dan een kijkje in onze webshop, met een ruim assortiment aan vers en kwaliteitsvlees.