Slagerij Ten Brink

Slagerij Ten Brink

Afbeelding Afbeelding

Middelburg

Wij zijn gevestigd in de provincie Zeeland op het mooie schiereiland Walcheren. Met de stranden en natuurgebieden is het een perfecte locatie om heerlijk te wonen of voor een fijne vakantie! 

Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, gelegen op het schiereiland Walcheren, is met veel historische gebouwen en een rijke geschiedenis een plaats waar veel te ontdekken valt. Zo heeft ieder plein heeft een eigen uitstraling en is er een mooie mix van landelijke ketens en lokale ondernemers. De verschillende evenementen geven een extra Zeeuwse sfeer aan de stad.

Lees meer op zeeland.com »


Alles voor de barbecue »

Ambachtelijke snacks »

Verse maaltijden »

Zeeuwse streekproducten »

Vers kwaliteitsvlees »

Cadeautips »

Proef de passie en ambacht bij Slagerij Ten Brink

Of u nu gaat voor een Zeeuwse streekspecialiteitof een stukje kwaliteitsvlees. De Zeeuwse Slagerij Ten Brink heeft alles in huis om aan uw wensen te voldoen. Bent u op vakantie in Middelburg, of het schiereiland Walcheren aan het verkennen? Ambachtelijke Slagerij Ten Brink is het juiste adres voor Zeeuws rundvlees, Livar varkensvlees en Boerderijkip. Ook ons kalfsvlees en lamsvlees komt uit Zeeland. Kom gerust eens langs in onze slagerij in Middelburg, op het schiereiland Walcheren. Bestelt u liever online? Neem dan een kijkje in onze webshop, met een ruim assortiment aan vers en kwaliteitsvlees.