Slagerij Ten Brink

Slagerij Ten Brink

Afbeelding Afbeelding

Gourmet & fondue

Wij bieden diverse soorten schotels aan, om te gourmetten of fonduen. Compleet met verse salades, sauzen en stokbrood, zodat de maaltijd compleet is. Uiteraard kan het goed zijn dat jij een aangepast pakket wilt, ook dat is geen enkel probleem. Neem daarvoor gewoon even contact met ons op. Of kom even langs  persoonlijk advies. U kunt onze slager vinden in het centrum van Middelburg, op het schiereiland Walcheren. 

Bij grotere groepen adviseren wij tijdig jouw bestellingen door te geven. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen en ons de mogelijkheid te geven zorg te besteden aan de bestelling.


Gourmet De luxe

Haasbiefstuk
Varkenshaas
Scharrelkipfilet
Mini hamburgertje
Pepersteak
Slavink
Shoarmavlees
Varkensoester

11,50

per persoon


​​​​​​​

Bestellen »

Gourmet De luxe all-in

Haasbiefstuk
Varkenshaas
Scharrelkipfilet
Mini hamburgertje
Pepersteak
Slavink
Shoarmavlees
Varkensoester

17,95

per persoon

Inclusief opgemaakte salade, 3 huisgemaakte sausjes, stokbrood en kruidenboter (minimaal 4 personen)

Bestellen »

Luxe fondue schotel

Biefstuk
Fricandeau
Kipfilet
Mini slavink
Gehaktballetje

9,50

per persoon

Inclusief salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter € 14,50 per persoon (minimaal 4 personen)

Bestellen »

​​​​​​​

Proef de passie en ambacht bij Slagerij Ten Brink

Of u nu gaat voor een Zeeuwse streekspecialiteitof een stukje kwaliteitsvlees. De Zeeuwse Slagerij Ten Brink heeft alles in huis om aan uw wensen te voldoen. Bent u op vakantie in Middelburg, of het schiereiland Walcheren aan het verkennen? Ambachtelijke Slagerij Ten Brink is het juiste adres voor Zeeuws rundvlees, Livar varkensvlees en Boerderijkip. Ook ons kalfsvlees en lamsvlees komt uit Zeeland. Kom gerust eens langs in onze slagerij in Middelburg, op het schiereiland Walcheren. Bestelt u liever online? Neem dan een kijkje in onze webshop, met een ruim assortiment aan vers en kwaliteitsvlees.