![]() Slagerij Ten Brink |
Het wordt kouder en donkerder: tijd dus voor Hollandse specialiteiten! Gerechten met warme smaken en kruiden, passend bij het seizoen.
Sommige specialiteiten passen perfect bij de koudere maanden van het jaar. Deze producten zijn daar zeker een voorbeeld van. Nu weer te vinden in ons assortiment.
Balkenbrij • Bakbloedworst • Rookworst, rund en varken
Ambachtelijk bereid met de beste ingrediënten. Heerlijk voor op toast of als voorgerecht bij een culinair diner.
Paté de campagne • Boerenpaté • Cremepaté • Cranberrypaté • Peperpaté
Kaantjes • Vers vetspek • Dobbelsteentjes spek, vet en mager • Zuurkoolspek • Lardeerspek • Bardeerspek • Zeeuwsspek
Vanaf oktober is er weer wild uit Zeeland verkijgbaar in onze slagerij.
Fazant • Konijn • Haas • Hert
In een wisselend assortiment vindt u de stamppotten in onze toonbank. Goed gevuld met verse groentes en heerlijk te combineren met onze gehaktballen, rookworst of verse worst.
Hutspot • Zuurkool met gebakken spekjes • Stamppot veldsla • Boerenkool met gebakken spekjes • Andijvie stamppot met worst
Of u nu gaat voor een Zeeuwse streekspecialiteitof een stukje kwaliteitsvlees. De Zeeuwse Slagerij Ten Brink heeft alles in huis om aan uw wensen te voldoen. Bent u op vakantie in Middelburg, of het schiereiland Walcheren aan het verkennen? Ambachtelijke Slagerij Ten Brink is het juiste adres voor Zeeuws rundvlees, Livar varkensvlees en Boerderijkip. Ook ons kalfsvlees en lamsvlees komt uit Zeeland. Kom gerust eens langs in onze slagerij in Middelburg, op het schiereiland Walcheren. Bestelt u liever online? Neem dan een kijkje in onze webshop, met een ruim assortiment aan vers en kwaliteitsvlees.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.